Sider

read it, hate it, love it. i don't care.

fredag 2. september 2011

insecure. once again

nei, jeg bare er helt forvirra. sykt mye kødd som surrer på rundt i huet, ting jeg ikke har rukket å gjøre, ting som skal bli feridg, som jeg ikke kan bli ferdig med ført neste uke osv, og bare masse anna kødd.!

Har hatt det sånn før og, assa, det er ikke følelsen av usikkerhet som tærer på meg, det er den der stressende greien. har ikke 100% kontroll over livet mitt i mer enn 5 minutter av gangen, så jeg har pulsen langt over huet til enhver tid.

Da våkner jeg vanligvis av meg selv kl 5, med følelsen av at kl er halv 9. (altså for seint ute) Arbeidsplanen gir meg bare en bølge av "må gjøre, må gjøre, må gjøre"

nei huff. og jeg kan si og skrive og tenke, nei, nå gidd jeg ikke tenke på det, men tror du ikke det er akkurtt bare det jeg tenker på da?

men det med insecure, er liksom, fordi, jeg vet ikke hvordan jeg skal løse alt sammen, noe er for seint, jeg får ikke rettet det opp igjen, det finns liksom ikke en løsning der. så det må jeg bare komme over det, litt sånn sakte men sikkert. Herregud, jeg kommer til å ende opp som en eller annen sykopat som friker ut hvis jeg har glemt å kjøpe smør.

Neida, men den der følelsen som tærer ned humøret og alt sammen, bare fortsetter å skylde over meg. blææ.

hate it.

men jeg legger meg nå, og satser på å sove lenge..