Sider

read it, hate it, love it. i don't care.

torsdag 13. oktober 2011

Jeg liker Torsdager..!

Hei :)

Ikke noen bilder, dessværre..! Men. Jeg har alltid nettopp hatt gym, og så møtes jeg og Anne++ med Michaela, som er supersøt, og så spiser vi på Peppes. ETTER det, er det rett bort på mix og kjøpe Rockstar. Og så er det Tore Lie trening, og litt sånn konfirmantundervisning enten når det er Torelie-treing eller før. Idag var det veldig gøy, siden vi diskuterte og sånt. Men. jeg har ikke noe godt forhold til moren min, og det handlet om hvordan vi har det sammen, osv, og jeg orker ikke bry meg med det. Det er jo mamma som skal være så himla care hver gang jeg snakker med ho? Og jeg mener det, jeg prøver virkelig å være hyggelig men på et tidspunkt gir jeg bare opp og gidder ikke. Da går jeg bare vekk fra ho. Hun har jo ikke noen grunn til å være så sur på meg :S

Nå har jeg nettopp skrivd ferdig den herre tingen til Ungdom med MOT. Den gikk ræv. Er jeg heldig så får jeg være med på det, fordi jeg syntes jo det er gøy med det, og det er en viktig ting de gjør, de som driver med det. Såh. men nå skal jeg snakke om noe anna.

Michaela. Ho er litt rå liksom? Og noe sånn liitt komisk da, vi har møttes 2 ganger, 2. gangen idag og vi stod vel utenfor mix og snakka i en halv evighet bare? Vi er liksom skikkelig på talefot, men problemet er kanskje at hu bor på Ål? men det er bare en halvtime så null stress å bare stikke ned dit, eller opp hit sånn EGENTLIG :P -men nå snakka jeg meg bort, og jeg g,emte hva jeg skulle si. WHATEVER.

Snakkes! <3

wtf.

matte er jo bare motherfuckings helt på bææærtur.. -.-'

FUCK.