Sider

read it, hate it, love it. i don't care.

onsdag 5. oktober 2011

Inspirasjon?

Hmm, passende tittel? veit da faen jeg, av en eller annen grund ble jeg inspirert til å ta, "selvmord-bilder". Kanskje fordi jeg føler meg litt deppa. Ikke at jeg får selvmordstanker av det xP, men assa som en person som tar bilder, prøver jeg å være litt kunstnerisk for meg sjøl, og prøve å ta bilder som inneholder en historie.. Eller bare et følelsemessig bilde. Skjønner du hvor innviklet dette er? for jeg får ikke en gang forklart meg godt nok.. -.-'

Men bildet da!

Klikk for større bidle..

Jeg har seff ikke kuttet meg på ordentlig med kniv... lol, i kanskje forige eller innlegget før det igjen hadde jeg bilder med sminke, som hadde med at en var banka opp... GUD SÅ TRAGISK JEG ER. Men egentlig er det bare at jeg syntes det er lettere med triste bilder, at det er litt dystert. og så liker jeg å leke med spesialeffekter, som det så fint heter.! Jeg liker spessielt godt å få fram blod i bildet. MEN nå høres jeg bare helt morderisk ut. Og ikke spørr hva jeg mener med alt jeg har sagt, egnetlig xD Kan bare ikke forklare meg!

 Ehm, livet mitt har vært litt grått og dystert en periode, og eller flere, men jeg føler liksom at jeg kan utrykke megselv gjenomm bildene... Ikke at jeg vil ta selvmord, er lei livet mitt, eller at jeg vil dø, når jeg tar et sånt bilde som det her, bare at det er dystert. Det andre bilde f.ek, trenger ikke bety at noen har slått meg idag og jeg er lei meg for det? tenk om det egentlig skal framsi at jeg føler meg mørbanket innenifra? Men det bildet skulle ikke være et sånt bilde. Det var bare et bloggbilde, siden jeg forteller alltid om hva jeg har gjort ooooosv, og der og da hadde jeg lekt med sminken min og sminket meg blodig. Tidenes lengste innlegg om én ting. Wohoo, skulle nesten hatt premie.
Men det samme med "quotes", eller sitat, som jeg skriver, de har veldig sjeldent noe som helst med, hvordan/hva jeg tenker, å gjøre. vet egentlig ikke hvem sine tanker det er jeg skriver ned heller. Whatever, I don't actually give a fuck about this shit. GOD NATT.

Youtube!?

Heihei! Youtube in my heart, av den enkle grunn; en bruker med navn hawns09 (ELLER NO) har lastet opp the ring i 12 deler :') Så jeg hadde noe å underholde meg med når vi kjørte til sverige. den var creepy! :S




jaja, jeg var nå inne på glitter idag, og litt sånt.

men hvis jeg skal vise hva jeg kjøpte der, må jeg reise meg opp....
NATTA :)